Manowar: om jag själv fick välja

Om man bortser från Manowar-överdosen på Muskelrock förra sommaren så är det flera år sedan jag aktivt lyssnade på bandet. Så det känns lite underligt att jag ägnat den här morgonen till att knåpa ihop en Spotify-setlist så som jag själv hade velat höra den i tisdags.

Självklart följer jag bandet och låter dom spela hela Battle Hymns med undantaget att jag vill höra 1982-versionerna av den enda anledningen att de svänger mer och har en betydligt rockigare framtoning. Här finns även två låtar som bandet absolut gjorde en tabbe med i och med att de inte spelade dem: Gates of Valhalla och Bridge of Death.

Och är det någon som vet varför låten Hail to England inte finns på Spotify? Den skulle annars ha ersatt Blood of the kings där mellan Violence and bloodshed och Thor (The Powerhead).

Hur skulle era setlists se ut om ni fått välja?

Andra bloggar om: , , , ,

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

1 kommentar

  1. Sveriges sämsta band?

    En trea i GP. Varken bu eller bä..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.