Afj uppdaterad

När min sambo drog iväg till Stockholm så passade jag på att ägna min lediga tid åt att göra det som ni nu kan se som nytt utseende på bloggen. Jag har länge funderat på vad jag ska göra med bloggen och jag har en del intressanta planer. Först och främst ville jag ha en ny design där jag kunde skapa fokus för visst material, vilket jag också nu gör med bildspelet. Tanken är att de artiklar som jag vill framhäva lite mer skall hamna där.

Det är egentligen inga större skillnader utåt sett förutom att bildhanteringen förbättrats och att läsbarheten ökat.

Annars är det mest förändringar på administratör sidan av bloggen som underlättar mitt skrivande. Men allting är inte klart ännu utan det finns en del kvar att göra, t ex översättningar och lite annat småfix.

Slutligen, är inte att den nya loggan är riktigt häftig? Den är ett resultat av ca 23 försök till att skapa andra loggor.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

4 kommentarer

 1. Första intrycket var bara ett rent ’NEJ!’ när jag såg loggan och jag ville kommentera det. Nu tycker jag den är ball. Frågan är om den rent stilistiskt passar in i bloggens övriga design?

  Hur får du omslagen under sektionen ”Jag lyssnar på”? Är det någon form av kod från Last.fm? Keep it up! Ser snyggt ut.
  Tom S skrev senast om: Here comes your shitty future in the form of 48 roses

  • Haha! Loggan är nog inget som kommer att bestå så länge men vi får se. Den växer som du säger på en. Den passar absolut inte in i den huvudsakliga designen men samtidigt så fångar den blicken en aning, något som krävs med tanke på bildspelet.

   Omslagen från Last.fm får jag via ett plugin till WordPress som heter Last.fm Records. Hur det är med något liknande till Blogger vet jag inte, men det borde finnas. Men för att det ska fungera så måste man ha en scrobbler igång som registrerar det man lyssnar på. Jag har det både på datorn och telefonen, fungerar riktigt bra.

   Tackar!

 2. Jag tycker loggan är snygg och blir en skön kontrast mot resten av den stilrena designen. Älskar också bildspelet med utvalda inlägg!
  JonteRoyal skrev senast om: En PK-tomte erkänner sig besegrad

 3. Struligt snygg logga.
  Stones skrev senast om: Rival Sons – Burn Down Los Angeles

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.