Muskelrock 2012: Lite suddiga bilder

Detta är en liten inblick hur en resa till Muskelrock kan se ut. Anledningen till varför de flesta bilderna är suddiga beror inte enbart på alkoholintaget utan även på att ljuset inte alltid var det bästa (och det är lite dumt att ställa sig längst fram på en konsert och fota med blixt). Det hade helt klart varit kul att ha en ordentlig systemkamera men samtidigt är jag absolut inte någon vidare fotograf (vilket kan ses på bilderna) så det skulle bara vara att slänga pengarna i sjön.

Så, det var det sista inlägget om Muskelrock för i år. Nästa år blir det fler inlägg och aningen mer strukturerat försnack inför festivalen.

Andra bloggare om: , ,

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

2 kommentarer

  1. High Spirit och Black Trip, halleda vilka toppengig. Speciellt det förstnämnsa! Blev glatt överraskad, hade aldrig hört dem innan.

    Mindre glad blev jag dock när skivan köptes hem. Men man kan ju inte få allt.

  2. High Spirits är riktigt go punkig (gitarrerna är lite stökiga) Scorpions-aktig hårdrock. Men som jag skrev på din blogg, kolla in Dawnbringer. Deras skiva Nucleus är riktigt bra och de har nyligen släppt en ny skiva (Into the lair of the sun god) som jag inte hunnit lyssna in mig på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.