One Rode to Asa Bay

Sitter återigen på ett tåg färdandes längs rälsen mot Jerusaljem. Antichrist sjunger för mig om mörkermagiker och jag njuter och samlar inspiration för den svensexa jag ska på.

Jag har bara varit på två svensexor tidigare. Det var trevliga tillställningar, inga klassiska svensexor där man gör allt för att ens vänner skall skämmas så mycket som möjligt. Istället lirade (eller hur man nu utövar det) vi paintball och drack några öl. Den ”roliga grejen” vi gjorde med dessa vänner var att de fick ha på sig en rolig kostym och gå längs Avenyn och samla in lite spritpengar. Därefter åt vi mat och gick ut på en krog och drack lite mer öl.

Jag har aldrig förstått den här traditionen med att röva bort mannen i fråga och sedan skämma ut honom på så många olika vis som möjligt. För mig är det så långt ifrån hur jag själv skulle vilja uppleva min svensexa.

Skulle jag själv få bestämma över min svensexa så skulle den börja med en ordentlig hotellfrukost hos den vän med störst kök. Efter frukosten så skulle jag se att det var dags för bowling omkring klockan ett och då skulle jag så klart få styra över stereon vilket jag haft morgonen på mig att planera.

Bowlandet är slut omkring klockan tre och då är det dags för mat på närmsta pizzeria. Efter maten så är det parkhäng som gäller och där finns det utrymme för lekar.

När kvällen närmar sig så äter vi middag på vegetarisk restaurang.

Sedan har vi höjdpunkten kvar. Mina kära vänner har abonnerat Slaskaproppen och där spelar inga mindre än Okkultokrati, Horisont och Graveyard. Och dit är alla välkomna!

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

1 kommentar

  1. Låter klart mer positivt. Jag kan inte heller förstå förnedrings svensexorna. Det är lite som nollningar i skolor och gör mig mest bara förbannad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.