Muskelrock 2013 lineup

Sent i gårkväll var inte den hemliga lineupen längre hemlig. Lineupen annonserades under högtidliga former och jag gick in i en 24 timmar lång Facebook-skugga. Nu har jag och mitt sällskap kommit tillrätta i husvagnen. Nedan kan ni se vilka band som spelar på Muskelrock 2013. Tyvärr har Purson ställt in. Ryktet säger att Troubled Horse ersätter.

 Muskelrock lineup 2013

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

3 kommentarer

  1. Vet kanske vilka 1/4 av dom där är. Vilka bör man lyssna på enligt dig?

    • Det som överraskade mig allra mest var hur ofantligt bra Dead Lord var. Så det är dem du skall kolla upp allra först. Riktigt bra rockmusik!

  2. Finns ju en del trevligt där trots att Purson inte kommer. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.