Adventskalender 2013: Lucka 22

0
13810
visningar
Bad Religion - True North
Bad Religion - True North

Jag har ingen direkt stark relation till Bad Religion. Den enda skiva jag äger med bandet är denna, True North. Men med det sagt så älskar jag ändå att lyssna på kvartetten No Control, Suffer, Against the Grain och Generator. Det är fyra fantastiska punkalbum.

True North har bandet omfamnat sin historia och jag älskar den här skivan på samma sätt som jag älskar No Control. Nothing to Dismay är en låt som skulle vara ett gammal bortglömt örhänge från 1989. Överallt på skivan är det samma känsla, låtarna är fantastiska och det låter som ett band som har sjukt kul. Letar du efter en ingång till Bad Religion så är True North mycket väl en skiva att börja med. Den eller de fyra andra jag nämnde ovan.

Jag såg bandet på ett slutsålt Stickey Fingers tidigare i år och det var utan tvekan en av de bästa konserterna jag såg under året. Det spelar också en stor roll till varför jag spelat den här skivan så otroligt mycket i år. Enligt Spotify så är det den skiva från i år som jag spelat allra mest.

Jag trodde aldrig att en ny Bad Religion-skiva skulle vara så här bra. Det är otroligt kul att ett av de där stora legendariska banden fortfarande kan skriva lika bra låtar som de gjorde när de var unga och hungriga. Om det visar sig att det här är bandets sista skiva någonsin så har de åtminstone avslutat sin karriär på topp.

Mer information

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

Visa min senaste bloggpost