Spotifylista: Sommarlåtar 2014

Sommaren brukar vara en tid då jag oftare lyssnar på låtar än skivor, så än även i år. Eller kanske ännu mer i år skulle jag vilja säga då jag på jobbet suttit och lyssnat på den här spellistan jag satt ihop. Kanske publicerar jag den lite för sent då de flesta kanske redan har börjat jobba igen? Själv har jag sex arbetsdagar kvar innan jag går på min andra semesterperiod för den här sommaren.

I min lista är det endast bra låtar som anspelar på sommaren i titel, låttext eller känsla. Merparten av låtarna är klassiska hårdrockslåtar (eller hård rock, beroende på hur anal man är), men här finns även lite country, soul, pop och hiphop.

Den här sommaren är mina tre favoritlåtar från listan (totalt 75 låtar) följande:

  • Marvin Gaye – What’s Going On
  • Tom Waits – Road to Peace
  • The Allman Brothers Band – Jessica

Har ni andra sommarlåtar som ni saknar från listan? Prenumerera då på listan och lägg till dina favoritlåtar!

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

4 kommentarer

  1. Jag tycker du ska lägga till Summer Breeze med Type O Negative. Sommar i titeln i alla fall.

  2. Du kan lägga till den själv. :)
    Edit: Det var inte tyket menat utan jag menar att du borde kunna lägga till den också eftersom listan är öppen för alla.

  3. Done! Kul med listor :-)

  4. Absolut! Lägg till fler om andan faller på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.