Onsdagsvideon: Entombed A.D. – Pandemic Rage

Jag har återigen senare semester i år och vissa kanske tror att jag missat hela sommaren men tack vare att jag köpte mig en ny cykel så har jag kommit iväg för åtminstone några bad. Just nu sitter jag på ett tåg på väg mot Örebro där jag skall fira en vecka av min semester. Det blir bad, IPA-dag på Närkes Kulturbryggeri, innebandylir och poolparty (jag ska försöka att få till så att Working for the weekend spelas under poolpartyt). Men nog om det.

Jag har inte följt soppan kring Entombed så noga, men vet att den av parterna (LG) som inte fick behålla det riktiga namnet släpper skiva snart. Vad de har gjort är att de har släppt en video till sin låt Pandemic Rage, och jag måste säga att jag gillade den mer än vad jag brukar gilla de flesta hårdrockvideos. Den påminner mig om de gamla skräckfilmerna och den här gången framför allt Texas Chainsaw Massacre men även lite True Detective.

Men låten i sig vet jag inte vad jag ska tycka om. Den var väl okej men inte tillräckligt bra för att jag skall hänga utanför Bengans för att ha ett exemplar direkt. Kanske köper jag den senare i höst efter att ha provlyssnat via Spotify.

Vad säger ni? Gillar ni det nya Entombed A.D.?

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

4 kommentarer

  1. Metallbibliotekarien

    Jarno – det finns betydligt bättre låtar än Pandemic Rage på plattan. Själv tycker jag att bandet inte låtit lika bra sedan Morning Star.

    • Gött då! Bandet har i mina ögon inte gjort så mycket alls av värde sedan Morning Star så det säger väl egentligen inte så mycket. Jag har sett mycket reaktioner på skivan och många säger att den skall vara det bästa sedan Clandestine. Det är stora ord minst sagt!

  2. Jag gillar detta, både video och låt. LGs röst låter riktigt bra och det kan nog hända att jag kommer hänga på låset på Bengans.
    Andreas skrev senast om: Let’s set the night on fire

  3. Entombed vad gudar när jag gick i nian men jag har faktiskt inte fastnat för något efter Wolverine Blues, även om jag såklart köpt en hel del efter det. Nya skivan verkar inte kunna ändra på detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.