Onsdagsvideon: Pink Floyd – Louder than Words

Det är mycket på gång här på A Fair Judgement, och den gångna helgen har jag funderat en del kring framtiden. Mestadels har det handlat om recensionsbetyg (intressant nog inte influerat av detta inlägget Betyg. Otyg. Satyg. hos Heavy Metale). Jag har varit inne på ämnet tidigare då jag för drygt ett år sedan då jag införde mina ”tumme upp/tumme ner”-omdömen. Men så här ett år senare är jag inte riktigt nöjd kring beslutet jag tog då. Men inget är ännu bestämt. Framför allt inte sedan jag kom att tänka på ett orerande inlägg på That’s Not Metal om just skivbetyg.

Adventskalendern, en decembertradition?

Dessutom blev jag lika förvånad som vanligt att det snart är december igen. Och som de flesta vet så handlar december om att summera musikåret som gått. Vissa säger att det varit ett fantastiskt år, själv är jag osäker på om jag känner till fler än tio skivor som släppts under året. Så därför har jag även funderat kring hur jag skall lösa A Fair Judgements traditionsenliga adventskalender. 2012 handlade adventskalendern om grymma låtar eller bra låtar med band som alldeles för få känner till. Förra året var adventskalendern min årsbästalista.

Båda åren kände jag att det tog väldigt lång tid att hålla på med planeringen och skrivandet av varje inlägg. Så vi får se hur det blir i år. Det hade varit otroligt kul, men jag vet inte om jag har tillräckligt mycket material för att fylla 24 inlägg för i år.

Kommande intervjuer och nyheter

Men Jag kan redan nu avslöja att det innan november är slut kommer att publiceras intervjuer med två band som jag tidigare inte ens nämnt här i bloggen. Just nu kanske lite extra intressant för stockholmare, men ni andra bör utan tvekan lägga namnet på dessa två namn på minnet.

Sedan så har jag en annan sak som jag gärna vill testa och se hur väl det faller ut är att jobba med egenproducerad video. Det kommer inte att bli några längre produktioner, men jag har lite roliga idéer kring det hela. Jag kommer att hålla mig inom musiken, men på ett sätt ändå inte. Glöm inte heller bort att följa A Fair JudgementFacebook och Twitter, eller feedly om ni använder det som RSS-läsare.

Men annars, vad tycker ni om Pink Floyds nya material? Har ni inte hört det så har ni ett smakprov på Louder than Words nedanför, men jag rekommenderar er att lyssna på hela Endless River (2014, Columbia/Parlophone) en sen kväll/natt när ni bara vill ha något skönt i öronen. Låter otroligt bra!

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

2 kommentarer

  1. Ser fram emot din årsbästalista, oavsett hur du väljer att publicera den.

  2. Jag ser också fram mot årsbästalistan.
    För min del anser jag dock att detta är ett av de starkaste skivåren…någonsin. Både bredd och spets är riktigt imponerande, och när det kommer till de högsta placeringarna har jag väldiga tvivel.
    Jag har en hög skivor (typ 10-12 stycken) som ligger i en separat hög där de i slutänden skulle kunna hamna i precis vilken ordning som helst…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.