Då lider musikåret 2014 mot sitt slut och i denna adventskalender öppnades traditionsenligt den sista luckan igår. Men för att runda av samtliga 24 låtar som jag bjudit er på under decembermånad så har jag gjort två identiska spellistor för de två streamingtjänster jag använder mig av mest, WiMP HiFi (fungerar med den vanliga versionen också) och Spotify.

I några fall så har en låt inte funnits på dessa plattformar så istället har jag valt en annan låt med samma band. Otroligt nog visade det sig att de band som inte hade den senaste skivan uppladdad på tjänsterna hade släppt ytterligare musik under året. Och dessa låtar fanns på båda tjänsterna varför jag valt andra låtar än de jag skrivit om gällande några band. Tyvärr gäller detta även årets låt Leave It All Behind med Landskap.

Som en liten julbonus har jag även lagt till Hakens fantastiska låt Crystallised som låt #25. Lagom inför nyårsafton så kommer jag att publicera min lista över 2014 års bästa skivor. Så håll till godo!

AFJ Adventskalender 2014 @ Spotify

AFJ Adventskalender 2014 @ WiMP HiFi