Nytt band: Diavolos

Diavolos är ett nytt death metal-band där bandmedlemmarna heter Tas Danazoglou (sång), Nik Angelopoulos (gitarr) Bill Zobolas (gitarr), Taneli Jarva (bas) och K.Savvi (trummor). Tas är för mig känd från Satan’s Wrath och Electric Wizard och Taneli Jarva känner jag igen från Sentenced och The Black League. Utifrån de nämnda banden så befinner sig Diavolos närmast Satan’s Wrath men hämtar något mer influenser från heavy metal. Framför allt hyllar man här Satan och det behövs efter gårdagens kristna infall.

Diavolos har idag släppt två nya låtar (från en förmodad sjua vid namn You Lived, Now Die) på sin Facebook-sida och det låter verkligen härligt rått! Min favorit av de två låtarna är Baptized in Vomit. Introt där en stor kyrkokör sjunger varpå den baphomet som man kan se på omslaget kräks. Fantastiskt!

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

2 kommentarer

  1. Chief Rebel Angel

    Låter fint. Kommer det en fullängdare?

    • Jarno Lauronen

      Jag vet inte. Det finns inte så mycket mer information om bandet än vilka dess medlemmar är samt var de huserar. Men kommer det något mer så kommer jag så klart att nämna det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.