Veckospellistan: Måndag

Är måndagar den långsammaste veckodagen? Sedan jag började med thrashtorsdagar har jag alltid funderat lite på de andra dagarna. Hur låter dom? Så därför har jag nu satt ihop sju olika spellistor baserade på hur de olika dagarna uppfattas av mig och andra. Varje dag den här veckan kommer jag alltså publicera en ny spellista och på söndag går vi i mål med projektet och har sju nya spellistor att lyssna på lite då och då.

Måndag

Rent allmänt verkar det som att måndag är den dag då alla är lite småsega, trötta efter helgens alla aktiviteter och kanske inte kommit i säng i god tid. Kanske var kaffet lite för svagt och dagen bara känns jobbig. Du vill helst sätta dig i ett konferensrum eller bara gömma dig från omvärlden? Oavsett vad du än gör går dagen långsamt.

Därför finns det ingen anledning att jäkta ifall hjärtat inte skulle tåla ett hastigt uppvaknande. Så därför är Måndagslistan doominspirerad. 15 låtar förstklassig långsam musik! Om vän av ordning undrar varför listan inleds med Soundgarden så tipsar jag om att lyssna på texten till Outshined.

AFJ: Måndag

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

4 kommentarer

  1. Allt bli bättre med en Monolord-måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.