Onsdagsvideon: Windhand – Two Urns

0
867
visningar
Windhand - Two Urns
Windhand - Two Urns

Jag trodde att jag redan publicerat onsdagsvideon med Windhand under kvällen. Tydligen var så inte fallet. Hockeybataljen mellan Modo och Leksand var alldeles för intensiv så det föll i glömska. Men nu vågar jag inte lyssna på något annat än långsam musik med rädsla av att pumpen skulle sticka iväg alldeles för fort.

Windhand har alltså nyligen släppt en video till sin låt Two Urns. Självklart är det mörka krafter i fokus och självklart ser alla ut som om de hängt med Misfits för länge. Låten är en förkortad version av albumspåret och videon är bra. Windhand verkar dessutom ha örat mot marken och väldigt alerta på att lyssna av samtidens diskurser.

Windhand @ Facebook

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.