Häng kvar för lite rock ’n’ roll

Jag ber om ursäkt för tystnaden. Från att ha skrivit väldigt mycket ett tag så blev det plötsligt väldigt tyst här på bloggen. Anledningen till det är enkel men samtidigt inte helt självklar. Jag har omlokaliserat mig till Stockholm. När beslutet var taget resulterade det i att bloggen helt enkelt fick läggas vid sidan om. Nu när jag hittat min plats i Stockholm så är det återigen dags dra igång med lite rock ’n’ roll igen.

Förutom en recension som jag schemalagt för tisdag så kommer midsommarveckan vara full av hårdrock och metal för min och bloggens del. Jag sitter nämligen på tåget ner till Göteborg just nu och ska på onsdag besöka den nya hårdrockspuben Abyss. På torsdag åker jag ner till Köpenhamn för att äntligen få lite festivalkänsla på Copenhell.

Black Sabbath The End Tour

Jag har aldrig tidigare varit på den festivalen men när Black Sabbath lockar med sin The End Tour så kommer jag. Visst är det egentligen min pappas band i den mån att det var hans som spelade vinylerna i hemmet när jag var ung. Men jag tog till mig låtarna men det första rockband som jag själv gillade var Europe. Sedan följde många år av både bra musiksmak och ytterst tveksam musiksmak. Men nu ska jag äntligen få se Black Sabbath för första gången.

Rock ’n’ roll på instagram

Lagom till den här veckan har jag även skapat ett nytt Instagram-konto specifik dedikerat för bloggen, @afairjudgement_swe. Följ, älska och kommentera gärna. Eller gör som du vill men följer du inte blir lite mindre rock ’n’ roll i ditt insta-flöde. Den kommande väldigt mycket hårdrock, metal, öl och gitarrer. Inte en enda sill eller dansande groda kommer ni att få se.

Häng kvar för lite rock ’n’ roll!

PS. Håll gärna borta diverse spoiler alerts om låtlistor och liknande om Black Sabbaths gig då jag inte vill veta vad de ska spela förrän på lördag kväll.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

4 kommentarer

 1. Kul att du är åter, extra kul att du har tagit dig till sthlm, innebär att det blir dags för lite malt och musik någon kväll :) Angående Sabbath, så såg jag deras spelning de gjorde på Graspop i helgen som gick och de får en andra chans på Lördag :)

  • Jarno Lauronen

   Det har det redan blivit för egen del. Mest malt än så länge, men musik verkar inte vara någon bristvara i höst så det är nog inte alls en omöjlighet.

   Spännande. Jag är verkligen otroligt förväntansfull och jag hoppas på många gamla låtar.

 2. Det måste vi styra upp vid något tillfälle. Självklart så drar vi med rebell ängeln oxå.
  Det kommer det att bli, utan att säga för mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.