Lucka #2: Source – Demo cassette 2016

3
886
visningar
SOURCE
SOURCE

Det har de senaste åren verkligen dykt upp en hel del riktigt bra heavy metal-band. Det bästa har redan lagt ner. Det hann släppa en fantastisk skiva som är bättre än alla andra heavy metal-plattor från år 2000. Den skivan heter The World. The Flesh. The Devil och släpptes av In Solitude. Efter det har det kommit många skivor som haft låtar som nått lika höga höjder, men inte som en helhet. Nu kan det bli skillnad på det. För två veckor sedan gjorde sig Source känt på Youtube.

Source – Mörk och asbra heavy metal

Source kommer från Göteborg och bildades redan 2012. Bandet innehåller medlemmar från välrenommerade banden RAM och Portrait. Det bandet har gemensamt med In Solitude är mörkret, att man spelar heavy metal och att man skriver bra låtar. Det ska bli otroligt kul att följa Source och se vad det kan bli av bandet i framtiden. Redan nu finns det något primalt och fängslande i bandets metal. Fortsätter man med att skriva lika bra låtar så kommer det här helt klart bli en ny favorit. Det är kul med konkurrens inom den svenska heavy metal-scenen!

Låtarna från demokassetten finns uppladdade på bandets YouTube-kanal. Vill köpa ett exemplar av kassetten så kan man göra det via bandets BigCartel-sida. Om inte något av det passar så följer man Source på Facebook för framtida nyheter.

3 KOMMENTARER

  1. Bra låt men ljudet är lite sådär. Synd att man inte verkar kunna köpa musiken digitalt då jag inte har något att spela kassetter på. Kom igen Source, fixa ett Bandcamp-konto!

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

Visa min senaste bloggpost