Kanske har det redan skett, eller så sker det senare idag. Donald Trump är USAs 45:e president och Ted Nugent är lycklig. Ted Nugent är en artist som jag inte lyssnat så mycket på tidigare. De senaste åren har det däremot ökat rejält och hans två första skivor Ted Nugent och Free-For-All är fantastiskt bra rockmusik. Och nu när det är fredag och någon säkert är sugen på en ölbärs så kan det vara skönt att bara låta gitarren tala.

Ted Nugent diskuterar Donald Trump

Jag har snabbt satt ihop en spellista baserad på Teds låttitlar vilka skall fungera som kommentarer kring hela den här Trump-fadäsen. Någon gång då och då lyckas någon få ordet och komma med mothugg. Men ’Nug har ordet oftast. Listan inleds med att världen vaknar upp i en gemensam Scream Dream. Skulle en vara mer intresserad av ’Nug har att säga om Trump så har Blabbermouth en kortare artikel om det.

Now I’ve been smoking for so long
You know I’m here to stay
Got you in a stranglehold baby
You best get out of the way