Fick via Sarcophagic nys om att Paradise Lost ska släppa en ny skiva titulerad Faith Divides Us – Death Unites Us. Självklart var jag tvungen att leta upp mer information och vad får jag se hos Ginza om inte ett fantastiskt erbjudande: vinyl + 7″ + CD för 249 kronor. Man får alltså hela skivan på både vinyl och CD men för att man satsar på vinylutgåvan så får man även de två bonusspår som annars bara finns på den exklusiva CD-utgåvan. Grymt! Till råga på allt så resulterade beställningen i fri frakt.

Men innan jag beställde grisen i säcken så var jag tvungen att lyssna på dessa tre låtar för att försäkra mig i att jag inte gått på en nit. Släck ner, höj volymen och njut!

Och ni som är intresserade av en intervju kan gotta er åt det här nästan nio minuter långa klippet:

Andra bloggar om: , , ,