I Göteborg är vi relativt bortskämda med turnerande hårdrocksakter. Den här veckan har Slaskpropp Juneau haft besök av storheter som Asteroid, Saint Vitus, Okkultokrati och Black Tusk. Nästa vecka ställer sig klassiska crustpunkarna Doom i ruinerna som Okkultokrati och Black Tusk lämnade efter sig. Men det är inte slut där, för senare i höst har man möjligheten att se Kylesa, Antichrist, Morbus Chron och EYEHATEGOD.

Så det är lätt att säga att man är bortskämd men samtidigt bor man i rikets bästa stad så det är väl inte konstigt att banden flockar sig kring Slaskproppen som flugor kring skit.

Nåja, här bjuder jag er på lite bilder från konsertveckan som varit. Som ni ser så är samtliga tagna med en mobilkamera, dock inte med hjälp av Instagram.

(Och ja, Saint Vitus var bra men publiken bättre. Okkultokrati och Black Tusk demolerade Hisingen till den grad att Hisingen har fått en ny ö som granne, landsmassor ända borta i Härryda sägs ha lossnat).