I lördags var jag och tittade på Bombus. Efter att ha lyssnat på bandets senaste skiva dagligen sedan den släpptes på Spotify så var min längtan att se bandet live stor. Detta ska inte vara någon recension av giget mer än att informera allmänheten om att se bandet om det passerar genom staden.

Kanske menar vän av ordning att det just är det som huvudsyftet med en recension av ett gig är; detta att få folk att tro på ens åsikter. En annan kanske menar att man ingående och rationellt (och emellanåt poetiskt) behöver förklara det man upplevt med sina sinnen. Jag vet inte riktigt vad, men det här är inte en recension.

Gillar du Bombus? Gå och se dom live. Det gjorde jag och jag var nöjd med deras framträdande. Bra rock!

Om du inte kan gå och se dom på scen så kan du titta på bildgalleriet nedanför. Där står de på scen och spelar. Bra rock!