Sedan den här Entombed-schismen startade tidigare i höstas så har läget varit lite oklart. Vad händer med skivan, vem får kalla sig Entombed och vilka kommer att husera i de olika banden? För egen del så kommer det mest handla om vem som släpper bäst musik, och jag tror nog att båda kan lyckas med detta. Mattias Kling på Hårdrocksbloggen har nog  bättre koll på det hela ”affären” då han skrev om den när nyheten briserade.

I samma artikel nämnde han att Entombed (med Alex Hellid och Uffe Cederlund) återigen skulle spela upp Clandestine tillsammans med en symfoniorkester och kör. Jag glömde bort det hela, men så såg jag tidigare idag att Arbetarbladet skulle sända hela konserten, Classic Metal Crunch, på webben. Så om ni vill ta del av Clandestine i en annorlunda tappning så kan ni göra det via Arbetarbladet. Klassiska dödsmetallarna Sorcery gästar.

Förlåt min dåliga framförhållning då det redan nu pågår. Men om det endast är Entombed och Sorcery som intresserar så har ni ännu chansen, för just nu spelar Apocalypse Orchestra från Gävle. Mer om de senare kan ni läsa om på deras Facebooksida. Men det är nog dags att starta webbläsaren för det är nog snart dags för Sorcery.

Tyvärr är ljudet på webbsändningen helt horribelt. Men samtidigt är det en kul grej att ta del av!

Se och lyssna här alltså!

Uppdaterat: Ni som missade den igår kan fortfarande ta del av Entombeds konsert via länken här alldeles ovan. Hur länge den fortfarande är kvar vet jag inte.