Bilder från Metallsvenskan 2014

Lite sent, men men. En vecka kvar av studier så det blir att lägga upp lite bilder från min helg i Örebro och Metallsvenskan.

Innan jag lägger upp bildgalleriet så kan jag bara säga att Kreator och Saxon var bäst första dagen. Otroligt bra gig av båda två, tyvärr hann vi inte se klart Saxons gig då vi var tvungna att passa sista nattbussen hem. Men Biff sjunger bara bättre och bättre för varje Saxon-gig jag ser! När det kommer till Kreator så var det fantastiskt att återigen få höra fantastiskt bra thrash metal! Mycket bra gig och ett av de bättre jag sett med bandet.

På lördagen var det endast Black Trip och Nifelheim som lockade. Black Trip gjorde ett helt okej gig men lyckades inte riktigt att få till den där euforiska känslan. Annat var det med Nifelheim. Helt makalöst bra liveband och det var utan tvekan festivalens behållning.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

2 kommentarer

  1. Nifelheim. Blir ju nästan inte mer metal bannemej. :)

    Har knappt lyssnat på bröderna och deras musik om jag skall vara ärlig. Vilken skiva är bäst?

    • Jarno

      Nej det blir inte mer metal! Det är hårt ända ur i spikspetsen! De har bara släppt tre skivor, en fjärde är på väg. Mina favoriter är ”Servants of Darkness” och ”Envoy of Lucifer”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.