Bilder från Muskelrock 2014

Något försenat så kommer här lite bilder från årets höjdpunkt Muskelrock. Årets upplaga var otroligt mycket torrare än tidigare år pga tentor och inlämningsuppgifter dagarna efter festivalen. Kanske var det därför som jag lyckades få en hel del bilder som även faktiskt blev ganska bra?

De tre bästa banden på festivalen var RANGER, Slough Feg och The Tower. I övrigt var det återigen en fantastisk helg. De finska vännerna jag träffade förra året var återigen där och vi hade det lika fantastiskt kul i år som förra året. Ett extra plus i kanten för Muskelrock är att de hade flera av ölen med märket St Erik. Jag vet inte om de tidigare haft finare öl än den vanliga ”stor stark” (som visserligen är extra passande under denna festival), men detta var en trevlig upptäckt.

Minus var att jag glömde min lilla portabla mikrofon hemma vilket resulterade i att jag inte kunde filma någon låt. Men håll till godo med bilder av följande band: Slough Feg, Magister Templi, The Tower, RANGER, Antichrist, Katla, Axxion, Beast!, Black Trip (fantastiskt mycket bättre än på Metallsvenskan), Holocaust (festivlaens skämskudde, extremt otajt), Protector, The Lizzies, Screamer och Satan’s Satyrs.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

4 kommentarer

  1. bilderna funkar inte?

  2. RANGER är riktigt najs. Såg att deras skivor fanns på vinyl hos Ektro Records i Finland. Några du handlat av?

    • Nej, jag har inte handlat från Ektro Records så jag kan inte säga något om den processen tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.