Fredagslåten: David Hasselhoff – True Survivor

För några månader sedan så gräsrotsfinansierades den svenska filmen Kung Fury. Det är en film om en kille som skall åka tillbaka i tiden för att mörda Hitler men hamnar alldeles för långt bakåt i tiden (typ något sådant, eller något lika ostigt). Filmen sägs vara en hyllning till 70- & 80-talsfilmerna och då främst B-filmerna. Personligen tror jag att filmen kommer att vara fantastisk.

Igår släppte man den första låten från filmen, dess ”lead track”, och självklart är det 80-talsikonen David Hasselhoff som sjunger låten True Survivor. Det är en fantastiskt dålig men av just den anledningen suverän låt i bästa 80-talsstil. Det enda som jag saknar är en tydlig tempohöjning och ett fett gitarrsolo. Skulle det funnits så hade låten varit en grymt bra AOR-dänga.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

3 kommentarer

  1. Det här osar kvalitet!

  2. Supernajs låt. Både den och videon gav grova Blood Dragon-vibbar och det är ju bara positivt.

    • Jarno Lauronen

      Ja! Exakt det tänkte jag på när jag såg den första gången. Dock har jag inte spelat spelet så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.