Låttips: Stiletto – Night Flight Orchestra

The Night Flight Orchestra är räddningen! Jag och en kompis har under ett år, lojt, försökt att återge AOR den glans som en gång fanns där. Vissa likasinnade vänner har även de börjat finna den melodiösa rocken och inte längre vara rädda för att de ska ses som töntar.

Skyline Whispers bjuder The Night Flight Orchestra på läcker AOR. Det är så bra att jag har svårt att förstå att det är Björn Strid från Soilwork sjunger. Bjuder här på ett fantastiskt smakprov från skivan; Stiletto! Åh, refrängen är otroligt läcker!

Please don’t take of your stilettos
They never tell me lies
I’m under a spell, can never let go
Don’t hold me on the line
Hold me on the line

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

1 kommentar

  1. Fin låt. Hela skivan är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.