Den här helgen har bryggeriet/hårdrocksbloggen Heavy Metale någon form av hårdrocksbonanza. De lottar ut diverse Heavy Metale-relaterade klädesplagg, presenterar en mängd olika hårdrocksband och öl- och musikrecensioner.

Jag ville så klart inte vara sämre utan passade på att sätta ihop en frågesport relaterad till hela det här spektaklet. Så om du har följt med under helgen och fortsätter att följa med så kommer du inte ha några som helst problem med att lösa den här frågesporten. Två personer kommer att bli vinnare av varsin Heavy Metale-mössa (en utmärktlöparmössa för er som gillar att ha en sådan när ni löptränar utomhus på vintern).

Frågesporten är indelad i två avdelningar. En ljuddel och en bilddel. I ljuddelen presenteras fem olika låtar och din uppgift är att lista ut vilken låten är och vilken artist som framför den. I bilddelen så är det en omslagsnöt som du skall knäcka. Vilket album pryder omslaget och vilken artist har släppt albumet är uppdraget. De två svar med flest rätt vinner en mössa!

Och för att skilja agnarna från vetet finns slutligen en skiljefråga (frågan hittar du i svarsformuläret). Glöm inte att ange en korrekt e-postadress så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst. Skicka in dina svar senast klockan 22.00 imorgon (20/9) för att vara med i utlottningen av en Heavy Metale-mössa (den är en perfekt löparmössa)!

Lycka till! Heavy Metale!

Ljuddelen

Bilddelen

[lightbox link=”https://www.afairjudgement.com/wp-content/uploads/2015/09/omslagstavling.jpg”]Heavy Metale-omslagstävling[/lightbox]

Dina svar

[contact-form-7 id=”11092″ title=”Frågesport”]