Låt #17: Lugnet – All the Way

Lugnet var ett av två band som spelade på Atomic Rooster Music Club den sjätte november då jag gjorde premiär som DJ. Det var första gången någonsin jag gjorde något sådant. Kanske lite konstigt då jag i många, många år velat lira låtar på en klubb. Det var kul att värma upp publiken för banden Lugnet och Skånska Mord. Båda gjorde två fantastiska gig, även om Lugnet var det som imponerade mig och publiken allra mest.

Lugnet kommer från Tungelsta, som ligger söder om Stockholm och spelar en hård, smutsig och ösig form av hårdrock. Vissa vill kalla det 70-talsrock men jag tycker att det klarar sig alldeles utmärkt på egna mer moderna ben. Lugnets rock är väldigt gitarrdriven och melodiös med en otroligt svängig rytmsektion. Live är bandet en ösig enhet. Framför allt imponerar sångaren Roger på mig, och det är återigen underbart att höra en ny sångare med attityd, kraft och pondus i rösten.

En EP är det enda som bandet släppt än så länge och det är från den som All the Way hämtats från. Gästinhopp av Christina ”One-Eye” Lindberg! Debutskivan kommer 15:e januari!

Spellista: AFJ Adventskalender 2015

[symple_toggle title=”Bandinformation” state=”closed”] Officiella hemsidan | Facebook | Shoppen [/symple_toggle]

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

1 kommentar

  1. Grymt bra!!! Både dom o du som Dj :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.