Black Breath är ett band som jag väldigt ogärna missar när de är på besök i Göteborg. Än så länge har jag inte gjort det så jag hoppas att de har vägarna förbi nästa år när det är dags att turnera med Slaves Beyond Death.

Black Breath levererar gång på gång och med Slaves Beyond Death förnyar man sig återigen, men så klart inom ramarna för vad man är. Soundet är fläskigare, lite mer ”crustigt” men mindre HC, låtarna är något längre, fetare och ännu bättre. Reaping Flesh, dagens låt, är ett ypperligt exempel på allt detta (utom kanske längden) och visar ingen som helst hänsyn utan bara maler ner allt! Kanske lite mer Dismember än Entombed, om man nu ska göra jämförelser.

Bra som fan är det i alla fall och Reaping Flesh är en mastodont till låt!

Spellista: AFJ Adventskalender 2015

[symple_toggle title=”Bandinformation” state=”closed”] Officiell hemsida | Bandcamp | Facebook [/symple_toggle]