Under lönehelgen i februari så gör jag mitt andra framträdande som DJ. Återigen är det på ett arrangemang av personerna bakom Atomic Rooster Music Club. Tydligen spelade jag så pass bra musik att Patrik och Ulf kände sig nöjda med mig under kvällen då Lugnet och Skånska Mord satte marken i gungning i Majorna. Den här gången är det på Atomic Rooster Bunker Feast 2016 som jag och min kompanjon Viktor håller igång festen tillsammans med två andra DJ-par.

Den 27:e februari kommer totalt sex band att spela i Berg 211 i Gamlestaden, Göteborg från och med klockan 17.00. Förköpsbiljetterna kostar 385 kronor (exkl. avgifter) och om det finns biljetter kvar på gigdagen kommer det att gå att köpa biljetter i dörren för 450 kronor.

Banden som spelar är Bullet, Hypnos, Deadheads, Komatsu, Goatess och Old Kerry McKee.

Om du inte känner till banden, eller inte hört det senaste gjort så kan du lyssna på en Spotifylista här. Där finns det just nu senaste materialet från samtliga festivalaktuella band.

Biljetter hittar du här. Jag hoppas att vi ses där!