Atomic Rooster Bunker Feast 2016

Bunkerfesten med Bullet som headliner blev en riktigt kul kväll! Bästa giget gjorde Goatess som levererade ordentligt tung undergångsmetal. Som DJ var det tråkigaste att det inte fanns högtalare i hela lokalen, utan att det endast var scenområdet som fick höra de grymma låtarna som spelades. Vår tanke var att försöka spegla klubbens musikaliska profil som är 70-talsmusik, men helt ärligt så tror jag att vi valde att spela för lite hårdare hårdrock eller viss metal då mer eller mindre alla var hårdrockare. Men det är en lärdom som vi gjort och kanske kommer det att låtar annorlunda på nästa session.

Roligast på scen var så klart Bullet. De lyckas alltid bjuda på sig själva och på en underbar show. Bäst var så klart den luftgitarrspelande hårdrockaren som dök upp ur Marshallstärkaren! UNDERBART! Och det hela gjorde mig än mer sugen på att återigen igen åka ner till Muskelrock och Tyrolen i Blädinge i början av sommaren.

Om ni är intresserade av att se ett urval av de låtar som spelades så finns det en Spotify-spellista att tillgå.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

3 kommentarer

  1. Verkar ha varit en kul kväll. Läste Slavestates recension och där fick alla band 3 av 5 i betyg, vilket ju känns lite väl slätstruket och lagom. Lite griniga recensenter kanske? Jag tror mer på dig och på att Goatess var lite bättre än alla andra. :)

    • Jarno Lauronen

      Haha! De såg ut att ha det trevligt i alla fall. Och ja, Goatess var lite bättre än alla andra. Men Bullet var roligast.

  2. Tackar tackar. Och tillika sa vi att ”mmmm, vilken bra musik det spelades i båset under kvällen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa min senaste bloggpost

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.