Jag har märkt att jag längtar oförskämt mycket till sommaren (eller åtminstone till våren) den senaste tiden. Så fort jag ser ett gammalt foto eller någon video tagen en annan sommar känner jag en längtan efter värme. Senast denna längtan uppstod var för en timme sedan då jag såg videon till Golden Throne med Greenleaf.

The Golden Throne

I den åker en man motorcykel på en ringlande sommarlandsväg. Direkt tänker jag tillbaka till förra sommaren då jag cyklade från Göteborg till Askersund. Innan resan hade vädret var ganska uselt och jag var orolig över att det skulle regna hela resan. Istället bjöds jag på sommarens bästa väder och solbrännan efter cykelbyxorna har jag kvar än idag.

Att jag under de semesterdagarna också lyssnade på Greenleaf måste vara ett tecken på att våren och sommaren är på väg! Tills dess tänker jag fortsätta att lyssna på bandets skiva Rise Above the Meadow. Och se denna video ytterligare en gång.