Besök från Speed Metal Island (Hisingen) resulterade i en kväll av hög hastighet. Tre band som inte riktigt visste hur man spelar långsamt. Inledande Starlight såg jag bara några låtar med och direkt drogs jag tillbaka till mina tonår då det inte spelades annat än Helloweens tre första skivor, Gamma Ray och Heaven’s Gate. Det funkade men kanske lite mer variation och något som fångar lyssnaren skulle göra bandet gott. Rifle såg jag inte så mycket av men ganska tydligt punkig thrash metal (eller kanske tvärtom). Polaren var dock väldigt förtjust och blev väldigt svettig efter en kvart längst fram.

Sedan kom då Armory och anledningen till varför jag tog mig ut i lördags. Det var fullt ös från början och ingen pardon visades. Det var ett bra gig. Jag hade kul längst fram och nacken är något öm. Jag hann ta några bilder också. Det är helt uppenbart att Armory är ett gäng som vet hur man gör för att se snygg ut på scen. Allting är helt rätt!

Bildbevis på besök från Speed metal Island