Kanske är det inte helt sant att de sjunger undergångens lov, men de sjunger om en värld som en gång mått bättre. Sedan merparten av låtarna skrevs så har världen dock blivit bättre. Men så som mitt Facebookflöde sett ut den senaste veckan verkar det som att jordens undergång är ankommande.

When the Wild Wind Blows

Av den enkla anledningen så har jag satt ihop en lista med omkring fem timmar undergångsmusik. Det finns alla sorter. Jazz, dödsmetall, rock, svartmetall och vanlig jävla heavy metal! Allt i undergångens härliga atmosfäriska tema. Listan inleds med en kort introduktion av David Bowie om hur den post-apokalyptiska staden ser ut efter att Trump har raserat alla framgångsmöjligheter. Därefter får vi höra om föreningen ”Majority for Musical Morality” och Mr Roboto från Styx. Helt klart är att framtiden är konservativ.

Rättvisan styrs av gatudomare som Judge Dredd, vi blir ett jordbruksfolk igen och ingen kan längre brygga en IPA. Men det är ingen fara för det kommer att snabbt. Nedräkningen har börjat…

De sjunger undergångens lov